Gå til hoved-indhold

Hvad er VPP?

VPP er en non-profit forening, hvis medlemmer på forskellig vis arbejder med temaet 'personvurdering'. Medlemmerne repræsenterer et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. 

Med begrebet 'personvurdering' menes den systematiske indsamling og fortolkning af data om personer med henblik på rekruttering og udvikling.

Det er VPP's mission at sætte standarden for anstændig og professionel personvurdering i erhvervssammenhæng.

Læs her nogle gode grunde til at blive medlem...

 

Bliv medlem i dag!

 

VPP's primære kontakt til medlemmerne foregår på vores LinkedIn- og Facebook-grupper, som du er velkommen til at tilmelde dig via disse links:

 

Klik her få adgang til vores gruppe på LinkedIn

Klik her for at følge vores gruppe på Facebook

Grupperne på LinkedIn og Facebook er åbne for alle interesserede.

 

Et medlemskab af VPP giver adgang til alle vores medlemsmøder, hvor der deles opdateret viden om brug af værktøjer til personvurdering, medarbejder- eller ledelsesudvikling og mange andre spændende emner.

Download VPPs præsentations-flyer her...

Til en specialpris får medlemmerne endvidere adgang til vores årlige konference samt adgang til en række pjecer og 'best practice'-vejledninger udarbejdet af VPP's Advisory Board.

 

Bliv medlem i dag!

 

Vi tilbyder medlemskab til firmaer, organisationer eller til privatpersoner, studerende eller pensionister med interesse i opdateret viden omkring professionel personvurdering samt medarbejder- og ledelsesudvikling.

Se vores kontingentpriser her...

Du er også velkommen til at sende os en e-mail hvis du ønsker yderligere information eller medlemskab af VPP.