Skip to main content

Videnscenter for Professionel Personvurdering (VPP) – hvem er vi og hvad gør vi?

VPP er en non-profit forening, hvis medlemmer er forskellige interessenter i temaet personvurdering, og som repræsenterer et bredt udsnit af dansk erhvervsliv.

VPP har som mission at sætte standarden for anstændig og professionel personvurdering i erhvervssammenhæng.

Under personvurdering forstås den systematiske indsamling og fortolkning af data om personer med henblik på rekruttering og udvikling.

Vores primære annoncering til medlemmerne foregår på vores LinkedIn og Facebook grupper, som du kan tilmelde dig på linkene i bunden af siden. LinkedIn og Facebook grupperne er åbne for alle interesserede. Bemærk, at det kræver medlemskab af VPP at deltage i vores medlemsmøder. Derudover vil man få specialpris på vores årlige konference og adgang til en række pjecer og best practice vejledninger udarbejdet af VPP.

Hvorfor skal jeg eller min organisation være medlem af VPP?

Ved at være medlem af VPP vil I sende et stærkt signal til jeres medlemmer, kunder og samarbejdspartnere om, at I tager personvurdering alvorligt og bakker op om det centrale danske branchecharter på området.

I får samtidig adgang til et stærkt og aktivt fagligt netværk af dygtige mennesker, der fra forskellige vinkler og perspektiver interesserer sig brændende for professionel personvurdering.

VPP's medlemsmøder inviterer til dialog og ny viden om de mange relevante aspekter af professionel personvurdering - her kan du blive klogere og møde spændende foredragsholdere og branchefolk.

Vores forskellige pjecer og materialer opsummerer relevant viden og best practices inden for professionel personvurdering.